de gekke kindjes van het 2de leerjaar

de gekke kindjes van het 2de leerjaar

donderdag 1 december 2016

Een brief van de Sint en verrassingsrondes

Gisteren was er iemand s nachts op bezoek geweest in ons klasje. De sint! In onze schoentjes lagen lekkere pepernoten. Hmmm.....
De sint had ook een brief geschreven voor ons. Thieme las de brief voor. Hij vindt dat we erg flink zijn in de klas maar zou nog trotser zijn als we wat liever zijn voor mekaar. 

 

Gisteren en vandaag waren er enkele kinderen aan de beurt voor de verrassingsronde. Lucas mocht beginnen. Hij vertelde meer over zijn sport atletiek. Hij had zijn spikes bij om aan ons te tonen en had ook een mooie medaille. Goed gedaan Lucas! 

  

 

Na Lucas was Naomi aan de beurt. Zij liet ons 2 van haar dansjes zien. Prima gedaan Naomi!


 
 

Toen was het tijd voor Nestors verrassingsronde. Hij is met zijn mama, papa en broertje op reis geweest naar Aziƫ. De reis duurde 3 maanden en Nestor bezocht allerlei Aziatische landen. We vonden het heel leuk om jou zo enthousiast te horen vertellen Nestor!

 


Vandaag waren Issa en Sadik nog aan de beurt. 
Sadik is tijdens de zomervakantie op reis geweest naar Turkije. Hij liet ons mooie foto's zien van zien reis. Heel goed gedaan Sadik! 


 

Issa liet ons zien had voor zijn techniekronde allerlei vliegers gemaakt. Hij had thuis ook getest welke de snelste was. Goed gedaan Issa. 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten